علامه فضلالله از معماران بزرگ وحدت اسلامی بود
حجتالاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب گفت: علامه فضلالله، پدیده جدیدی در حوزههای علمیه بود که تلاش گستردهای در بیداری اسلامی داشت.
ویرایش عکس آذرماه 98
راسخون: رییس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتوگو با مرکز خبر حوزه، افزود: اگر حضور علامه فضلالله در حوزه علمیه نجف، مانند شهید سید محمد باقر صدر ادامه پیدا میکرد، افکارش در آن سطح و مستوا مطرح میشد.
راسخون: رییس دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتوگو با مرکز خبر حوزه، افزود: اگر حضور علامه فضلالله در حوزه علمیه نجف، مانند شهید سید محمد باقر صدر ادامه پیدا میکرد، افکارش در آن سطح و مستوا مطرح میشد.
بنابر این گزارش به نقل از مرکز خبر حوزه، وی افزود: امتیاز شهید صدر این بود که شیوههای سنتی حوزه را عمیقاً دریافت کرد و سپس طرحهای جدید فکریاش را ارائه کرد که با استقبال بینظیر جهان اسلام مواجه شد، اما مرحوم علامه فضلالله، این مدت را در نجف نماند و شاید به همین دلیل، برخی افراد توانستند مناقشاتی را در خصوص افکارش مطرح کنند.
رییس مرکز خدمات حوزههای علمیه خاطر نشان کرد: با این حال، علامه فضل الله در نوع خود کمنظیر و بیبدیل بود و از گستره بالای فعالیتهای اجتماعی برخوردار بود.
وی ادامه داد: مرحوم فضل الله با حضور پر رنگ خود در سطح جهان اسلام و بهرهمندی از شیوههای نو توانست لبنانیهای مقیم در نقاط مختلف دنیا، مانند آمریکا، اروپا و استرالیا را جذب کند و شیوههای بدیعی برای حل مشکلات آنها ارائه نماید.
حجتالاسلام والمسلمین نواب گفت: علامه فضل الله علاوه بر توجه به مشکلات درونی جامعه شیعی، از معماران بزرگ وحدت اسلامی به حساب میآید و این امر به دلیل درک درست ایشان از موقعیت شیعه در جهان اسلام بود.
وی از مرحوم فضلالله به عنوان عالمی بزرگ، نو اندیش، پرجرأت و پر کار نام برد و اظهار داشت:حجم نوشتهها، مصاحبهها، آثار و ملاقاتهای ایشان، بیانگر پرکاربودن ایشان در سطوح و عرصههای مختلف است.
عضو جامعه روحانیت مبارز تهران ابراز داشت: آن مرحوم در عالم سیاست نیز از بنیانگذاران مقاومت اسلامی و از همراهان امام خمینی(ره) در طول مبارزه به شمار میرفت.
وی به روحیه استکبار ستیزی علامه فضلالله اشاره و تصریح کرد: ایشان هیچگاه در مقابل جبهه استعمار و استکبار، سر تعظیم فرو نیاورد و هیچ خللی در دیدگاههای ایشان نسبت به انقلاب، امام و فلسطین ایجاد نشد.
حجتالاسلام والمسلمین نواب یادآور شد: مرحوم فضل الله، از اندیشه جامعی برخوردار بود و تلاش داشت که فقه اسلامی و زندگی متدینانه به حاشیه رانده نشود و همواره تلاش میکرد چهره قابل قبولی از اسلام و تشیع به همگان معرفی کند.
1002
اخبار مرتبط
تازه های اخبار
ارسال نظر
در ارسال نظر شما خطایی رخ داده است
کاربر گرامی، ضمن تشکر از شما نظر شما با موفقیت ثبت گردید. و پس از تائید در فهرست نظرات نمایش داده می شود
نام :
ایمیل :
نظرات کاربران
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}